top of page

Kun kaikessa pitää olla niin perkeleen hyvä ja tehokas

… ja heti alkuun aivan tarpeetonta voimasanan viljelyä, anteeksi taas kaikille.

Herätessä puhelin on määrittänyt unenlaadun, määrän ja sen vaiheet. Ehkä myös äänittänyt öiset jorinat. Aamupalalla takaraivossa hakkaa viimeaikaiset ruokailusuositukset, kunhan nyt tulee tarpeeksi proteiinia ja vitamiineja ja kaikenmaailman hiilareita, hivenaineita… ja vain kuppi kahvia, koska kahdesta tulee vatsahaava. Täytyisi muutenkin vaihtaa teehen, koska se olisi terveellisempää. Onneksi on ihana ”hidas aamu”, linnut laulaa, Spotifyn Akustista tunnelmointia- soittolista pyöräyttää neljän soinnun kitaranäppäilyä, ehtii hyvin nappaamaan muutaman somekelpoisen aamukuvan, tukka on rennosti kiharrettu ja kofeiiniseerumi siloittanut silmänaluset.


Töihin pyörällä tai sähköautolla. Tai ei oikeestaan sähköautolla, koska niistä ei kuulu mitään ääntä ja joku jää pian alle.


Joka-aamuinen gluteeniton-munaton-maidoton-rasvaton-proteiinipannukakku

Töissä tietenkin 100% työteho everyday, valmiina innovoimaan ja kehittämään, sekä luomaan hyvää fiilistä ja esimerkkiä. Kehittyä, edetä, laajentaa osaamista. Tietenkin myös opiskelu on tehokasta, merkityksellistä ja antoisaa. Ja miksi ei olisi, sillä kyllähän niitä kuuluisia ”paukkuja” riittää täyden työpäivän jälkeen, koska energiatasot ja vointi on vaan jatkuvasti niin zen. Treeni kulkee kivasti, kun on mätsäävä reenisetti ja ammattilaisvehkeet. Vähän bodypumpia ja päälläseisten joogaa samalla, kun reenaa maratonille. No biggie. Kehitystä pääsee seuraamaan sovelluksin, valmentajin ja kaikenlaisin treeni- ja ruokaohjelmin. Kunhan kulutus ja saanti täsmää. Eikä dieetissä ole liikaa punaista lihaa tai kanamunia.. koska se kolesteroli. Ja vain luomukasviksia, tai mielellään ei ollenkaan maitotuotteita, viljoja tai lihaa. Ja riittävästi lepoakin sitten välissä!

Brändittömillä kledjuilla ei reeni kulje. Eikä kuva ole päätynyt Instagramiin, koska pakarat eivät ole instakelpoiset, vaan näyttää lähinnä imeytyneen sisäänpäin.

Ja niin, se some! LinkedInissä pitäisi olla oman alansa asiantuntija, aktiivinen keskustelija ja kannanottaja, Instagramissa kuvat samaa värimaailmaa, johdonmukaisesti toteutettuna, jotta oma fiidi olisi hyvännäköinen, siisti ja kiinnostava, Facebookissa ei kannata olla koska se ei ole enää cool, omat nettisivut on hyvä löytyä ja tietenkin ammattimaisesti toteutettuna ja jatkuvasti päivitettynä…

Mutta se nyt ei ole mikään ongelma, kun olet ottanut ”Kuinka rakentaa nettisivu”, ”Hakukoneoptimointi”, ”Valokuvauksen ABC”, sekä ” Kuinka luoda mielenkiintoista sisältöä, kasvattaa seuraajamäärää, sitouttaa lukijoita ja olla loukkaamatta ketään”- kurssit työn ja koulun ohessa.


Illalla Instagram-kodin muhkeaan tyynyyn, joka ei muuten ole höyhenistä, koska eläinoikeudet, pään painuessa ajatukset kulkevat kuin lehtinä virrassa, niitä tulee ja menee, eikä mieli takerru tekemättömiin asioihin tai päivän kohtaamisiin, sillä olet hoitanut kaiken. Ja vielä viimesen päälle hyvin.

Ja sitten mietityttää, miten tästä elämästä tuli näin perkeleen vaikeeta. DISCLAIMER: Tähän tulee kirjoittaa koko ylläoleva teksti uudelleen avaten ja perustellen sarkasmi ja kärijstykset, ettei kukaan ajattelisi, että esimerkiksi terveelliset elämäntavat ja eläinoikeudet eivät olisi kirjoittaneen mielestä tärkeitä asioita. #unelmaonnesta


❤OH

bottom of page